tyimpike 2012.09.16. 17:37

A kezdetek

2012. elején elhatároztuk, hogy elmegyünk az országból. Már nagyon elegünk lett mindenből Magyarországon. Jött is egy jó ajánlat, vagyis több, de ez tűnt a legkedvezőbbnek. Az ajánlat Kenyába szólt, két búvároktatót kerestek. Én júniusban szereztem meg a vizsgámat, így utána a munkahelyem felszámolásán kívül nem volt akadály. Szépen felszámoltunk szinte mindent és most itt vagyunk Kenyában. Reméljük sok élmény, kaland fog minket érni, illetve sokat fogunk búvárkodni Kenyában. A blogomban igyekszek minden számomra újat leírni kicsit női szemmel.

kenya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tyimpikalandjaikenyaban.blog.hu/api/trackback/id/tr134780783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsióka 2012.09.17. 15:05:14

Jól beszívatott az urad! :) De én a női szemre is kíváncsi vagyok!!! Úgyhogy hajrá! Sok sikert nektek!

tyimpike · www.kajak-kite-buvarkodas-kenyaban.hu 2012.09.18. 23:26:26

Köszi Zsuzsióka! Olvassad szorgalmasan:-) Egyébként mindenkit beszivatott az Uram, azzal a kis bejegyzéssel:-) Szerencsére anyám még nem olvasta, de majd felnyomom:-)))
süti beállítások módosítása